Voor de expositie in Stroomhuis Neerijnen heb ik een nieuw object gemaakt. Een portal van meer dan een meter hoog en lang. Ik heb er ook een begeleidende video van gemaakt. In deze korte video is de portal of poort goed te zien. Alle zijden, behalve de onderkant is bedekt met textiel en mooie kleuren.

Kijk maar eens naar de video!

Voor mij is de portal een metafoor voor het afsluiten van een fase in mijn leven en het starten van een nieuwe fase. Nadat ik na jarenlange dienst werd ontslagen moest ik wel loslaten van datgene wat tot dan toe vertrouwd en veilig leek. In dezelfde tijd overleed mijn vader. Ook daar viel ineens iets vertrouwd en veilig weg. Enkel door los te laten, te accepteren en te respecteren van wat ooit was, kon ik een nieuwe fase betreden. Figuurlijk door door mijn portal te stappen.

Kom je ook kijken naar de Portal? De expositie loopt van 23 januari tot en met 23 februari 2020 in het Stroomhuis in Neerijnen. Een mooie trip: eerst naar een leuke expositie, dan wandelen op de dijk en daarna een kop koffie of thee in het Stroomhuis. Ik zie je graag!

https://stroomhuisneerijnen.nl/

https://marcelrus.com | marceljanrus@gmail.com | 0683707970 | Facebook\Insta\Pinterest Marcel Rus Art

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 Marcel Rus

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?