Heb je dat ook wel eens? Dan google je op leuke kunst. Dan vind je na lang zoeken een interessante site van een nog onbekende kunstenaar. Even zoeken op de site zelf en dan vind je zijn of haar portfolio. Je kijkt naar kleine plaatjes van grootse werken. Je wordt enthousiast! Je klikt op een foto en dan:

Error: file not found

Niet echt waar je op zat te wachten! Je probeert nog een paar foto’s, maar het lijkt voor je onduidelijk welke nu wel in vol ornaat te aanschouwen zijn, en welke niet. Zo van: leuk geprobeerd, maar onder de maat.

Dat wat ik schets is niet zomaar verzonnen. Met schaamrood op mijn kaken moet ik bekennen dat het ook gold voor mijn eigen website als kunstenaar. Althans, tot nu toe! Samen met de serieuze en creatieve website bouwers van Let’s do business heb ik een nieuwe website opgebouwd die sprankelt. Die mijn werken prima weergeven.  Die mij toont zoals ik daadwerkelijk ben. Zeker met de uitbreiding naar de blog of nieuws items.

Wat kan je allemaal met de nieuwe website?

  • Je ziet in detail en met heldere foto’s de kunstwerken die beschikbaar zijn voor verkoop aan jullie, kunstliefhebbers. Door op de foto te klikken lees je het verhaal achter het kunstwerk en de relevante details.
  • Het aanschaffen van een kunstwerk is eenvoudig door de webshop die o.a. Ideal ondersteund. Dit alles onder heldere Algemene Voorwaarden en privacy beleid.
  • Wil je meer weten over mijzelf als kunstenaar? Klik dan in het menu op ‘Over mij’ en op de dan opgehaalde pagina, klik dan op mijn kunstenaars CV.
  • Check out wat ik plaats op andere social media zoals Facebook en Instagram! Linksboven in het scherm.
  • Wil je weten hoe ik als kunstenaar kom tot de kunstwerken? Hou dan de site in de gaten met de blog of nieuwsberichten. En abonneer je op de nieuwsbrief!
  • Of wil je weten hoe anderen over mij denken? Check dan de testimonials.

Ik zocht en ik vond. Een nieuwe manier om mijzelf te presenteren aan jullie, kunstliefhebbers. Een nieuwe website met alles wat je van een kunst website mag verwachten.

Wil je meer zien? Neem dan een kijkje op de website, check mijn portfolio of neem anders contact met me op.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2018 Marcel Rus

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?