Het is eindelijk zover… ook Kunstlocatie Würth gaat haar deuren (her)openen.

Op maandag 5 juli zal de eerste openingsdag zijn. Ik verheug me erop dat mijn kunstwerk ‘Golden Waves’ en de kunstwerken van de kunstenaars naast mij weer bewonderd kunnen worden. ‘Golden Waves’ is gemaakt op basis van de zee met de hoge hemel, gierende wolken en neervallende golven. Het laat vele gouden golven zien van textiel en touw. En of het nu golven zijn van de zee, of windflarden, dat laat ik  aan de fantasie van de beschouwer over.

De expositie ‘In je element’ waar ik een van de acht deelnemende kunstenaars ben, is gestart op maandag 14 september 2020. Het zou oorspronkelijk lopen tot en met zondag 24 januari van dit jaar. Maar corona gooide roet in het eten. De Kunstlocatie werd gesloten waardoor de expositie en de kunstwerken onbereikbaar werden. Gelukkig koos Würth voor het continueren van de expositie. En nu gaan de deuren eindelijk weer open. Het wordt daarmee de langstlopende expositie is waarin ik mag participeren.

De expositie wordt heropend per 5 juli en loopt tot en met 30 oktober 2021. Er wordt nog wel gewerkt met een maximum aantal bezoekers per tijdslot: 6 personen per 45 minuten. Een tijdslot is al wel nu te boeken. Dit is de link: https://www.wurth.nl/nl/kunstlocatie/bezoeken_en_activiteiten/bezoek_aanmelden/inschr_bezoek.php

Kunstlocatie Würth is gevestigd op Het Sterrenbeeld 35 in ’s-Hertogenbosch. Kunstlocatie Würth is geopend van zondag t/m vrijdag van 11.00 – 17.00 uur (zaterdag gesloten).

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 Marcel Rus

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?