Kunstlocatie Würth heeft last gehad van corona. Na enkele maanden dicht te zijn geweest heeft het daar deuren (her)opent.

Op maandag 5 juli was de eerste openingsdag zijn. Ik verheug me erop dat mijn kunstwerk ‘Golden Waves’ en de kunstwerken van de kunstenaars naast mij weer bewonderd kunnen worden. ‘Golden Waves’ is gemaakt op basis van de zee met de hoge hemel, gierende wolken en neervallende golven. Het laat vele gouden golven zien van textiel en touw. En of het nu golven zijn van de zee, of windflarden, dat laat ik  aan de fantasie van de beschouwer over.

De expositie ‘In je element’ waar ik een van de acht deelnemende kunstenaars ben, is gestart op maandag 14 september 2020. Het zou oorspronkelijk lopen tot en met zondag 24 januari van dit jaar. Maar corona gooide roet in het eten. De Kunstlocatie werd gesloten waardoor de expositie en de kunstwerken onbereikbaar werden. Gelukkig koos Würth voor het continueren van de expositie. En nu gaan de deuren eindelijk weer open. Het wordt daarmee de langstlopende expositie is waarin ik mag participeren.

De expositie werd heropend per 5 juli en liep door tot medio november 2021.

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

©2022 Marcel Rus

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?