Nog maar een paar weken en dan neem ik als kunstenaar deel aan de leuke kunstbeurs Art Eindhoven. Een beurs met meer dan 1.200 kunstwerken in de trendy wijk Strijp-S. Kijk maar eens op www.arteindhoven.nl.

Art Eindhoven vindt plaats op zaterdag 13 en zondag 14 april 2019 in het Klokgebouw in Eindhoven. Het Klokgebouw is een oude Philips fabriek die de sfeer van weleer uitstraalt. De industriële en nostalgische omgeving biedt Art Eindhoven een passend decor. Art Eindhoven is op beide dagen open van 11.00 tot 17.30 uur.

Kom je ook langs om mijn en andere kunst te bewonderen? Ik nodig je hierbij uit om mijn stand, nummer 95, te komen bezoeken. Check maar op de plattegrond: https://arteindhoven.nl/plattegrond/

De toegang aan de deur bedraagt 9 euro. Via de website is er korting. Maar beter is dit: ik kan als deelnemend kunstenaar vijf fysieke kaarten gratis aanbieden. Geef daarvoor mij even een appje of een emailtje en dan stuur ik deze op. Bovendien kan je, na registratie van je e-mail en naam, ook digitale kaarten gratis verkrijgen via www.arteindhoven.nl/deelnemersrelaties. Je krijgt een digitale toegangskaart binnen 5 werkdagen toegestuurd. Bestellen kan tot uiterlijk vrijdag 12 april. Er wordt maximaal één toegangskaart per e-mailadres verstuurd.

Tot zaterdag 13 of zondag 14 april in Eindhoven, Strijp-S!

 

Groet,

 

Marcel Rus

www.marcelrus.com | Facebook\Instagram Marcel Rus Art | 06-83707970 | marceljanrus@gmail.com

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2019 Marcel Rus

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?