Kijk je met me mee?

Soms zit het mee. Soms zit het tegen. Soms kan een zekerheid ineens wegvallen en staat de wereld op zijn kop. Soms zorgt noodgedwongen loslaten een stroom van nieuwe dingen om aan te kunnen pakken.

Het overkomt zoveel mensen. En nu overkwam het mij: ik werd in augustus dit jaar ontslagen na tientallen jaren trouwe dienst. Hard gewerkt, veel bereikt, veel waardering gekregen, fijne collega’s. Maar uiteindelijk naar de deur begeleid om niet meer terug te mogen komen.

Ik wil je graag meenemen in hoe ik dat heb ervaren. Wat het met me deed en nog steeds doet. Wat het me heeft gebracht. Ik heb de mazzel dat ik met kunst een middel heb om mijn gevoelens te tonen. Dus heb ik kunst ingezet om al dat gedoe een plaats te geven.

En jij, jij mag meekijken! Letterlijk over mijn schouder. Met een serie blogs wil ik je meenemen op mijn reis. Van de schok, de teleurstelling en boosheid, via inertie naar de berusting en herbezinning. Ik hoop daarmee ‘lotgenoten’ een hart onder de riem te kunnen steken en het voor mij ook een goede plaats geven.

In het weekend van 15 en 16 december toon ik een aantal werken die ik heb gemaakt in dit kader. Noem het maar project Ex. Zaterdag 15 december exposeer ik van 13:00 tot 20:30 en zondag 16 december van 10:00 tot 16:00. Je bent van harte welkom in een van de zalen van De Litserborg, Litsterstraat 2, Den Dungen.

Kom je langs bij de expositie? En kijk je met me mee, over mijn schouder, de komende weken?

Het wordt Fun!

Met vriendelijke groet,

Marcel Rus

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 Marcel Rus

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?