GoldenWave

Ik ben blij te mogen aankondigen dat ik een van de gast exposanten ben bij de expositie ‘Water, wolken, wind’ bij de kunstlocatie Würth Nederland in ’s-Hertogenbosch.

Würth heeft via een nieuwsbrief gevraag wie er als lokale kunstenaar zich verbonden voelt met deze expositie en mee wil doen met een kunstwerk in de gelieerde expositie ‘In je element’. Ik heb me aangemeld en ben geselecteerd!

Ik maak kunst met behulp van textiel op houten panelen. De textiel geeft mijn kunst volume, gelaagdheid en eigenheid. De natuur en het dagelijkse leven zijn mijn grootste informatiebronnen. Ik verwonder me over de grootsheid van de natuur direct om me heen en vraag graag aandacht en bewustwording voor de schoonheid van het dagelijkse leven.

Met name aan het strand ben ik in mijn element. De hoge hemel, de wind, de zee, de golven. Als de zon laag staat en diamanten op de golven laat dansen. De golven die continu doorgaan totdat ze het strand bereiken. Het kunstwerk wat ik ga tonen, ‘Golden Wave’ (120x40cm) is daar een goed voorbeeld van. Het is direct geïnspireerd op de zee en het strand waar onder een hoge hemel golven komen om zich te storten op het zand.

De expositie ‘In je element’ start op maandag 14 september en loopt tot en met 25 januari 2021. Würth is gevestigd op Het Sterrenbeeld 35 in ’s-Hertogenbosch. Kunstlocatie Würth is geopend van zondag t/m vrijdag van 11.00 – 17.00 uur (zaterdag gesloten). In verband met Corona is reserveren van een tijdslot noodzakelijk. Dat kan via www.wurth.nl/kunstlocatie. Op de dag zelf kan reserveren via 073-6291558.

Kom je ook kijken? Leuk!

Marcel Rus

www.marcelrus.com

Instagram\Facebook: Marcel Rus Art

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2021 Marcel Rus

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?