GoldenWave

Ik ben blij dat ik een van de gast exposanten ben geweest bij de expositie ‘Water, wolken, wind’ bij de kunstlocatie Würth Nederland in ’s-Hertogenbosch.

Würth heeft via een nieuwsbrief gevraag wie er als lokale kunstenaar zich verbonden voelt met deze expositie en mee wil doen met een kunstwerk in de gelieerde expositie ‘In je element’. Ik heb me aangemeld en ben geselecteerd!

Ik maak kunst met behulp van textiel op houten panelen. De textiel geeft mijn kunst volume, gelaagdheid en eigenheid. De natuur en het dagelijkse leven zijn mijn grootste informatiebronnen. Ik verwonder me over de grootsheid van de natuur direct om me heen en vraag graag aandacht en bewustwording voor de schoonheid van het dagelijkse leven.

Met name aan het strand ben ik in mijn element. De hoge hemel, de wind, de zee, de golven. Als de zon laag staat en diamanten op de golven laat dansen. De golven die continu doorgaan totdat ze het strand bereiken. Het kunstwerk wat ik ga tonen, ‘Golden Wave’ (120x40cm) is daar een goed voorbeeld van. Het is direct geïnspireerd op de zee en het strand waar onder een hoge hemel golven komen om zich te storten op het zand.

De expositie ‘In je element’ startte op maandag 14 september en mede door corona liep deze door tot medio november 2021

Marcel Rus

www.marcelrus.com

Instagram\Facebook: Marcel Rus Art

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

©2022 Marcel Rus

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?