Afgelopen weekend heb ik geëxposeerd in het kader van project Ex-Positie. In een van de zalen van De Litserborg in Den Dungen heb ik een complete goed verzorgde expositie mogen tonen. Er kwamen ongeveer 150 mensen kijken. De een vluchtig en de ander uitgebreid. Er waren mensen bij wie de werken niet in de smaak vielen, en er waren mensen die geroerd waren door de kunstwerken en de begeleidende blogs. Al met al een heel geslaagd weekend! 

Met het project Ex-Positie gaf ik weer hoe ik om ben gegaan met het feit dat ik werkeloos ben geworden. In blogs, en in kunstwerken. Velen waren verrast door het authentieke en kleurrijke werk.

In de media zijn er een aantal leuke artikelen verschenen in dit kader. Zeker in de Meierij is een prima artikel verschenen van Wendy van Lijssel: Artikel Meierij (Sint-Michielsgestel)

Wil je me blijven volgen? Check dan regelmatig de website https:\\marcelrus.com of volg me op facebook\instagram op Marcel Rus Art. Ik zie je graag!

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2019 Marcel Rus

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?