In twee weekenden 14-15 en 21-22 september hebben kunstenares Anique Sanders en ik een fantastische expositie in het kader van de Atelierroute Sint-Michielsgestel mogen beleven. Honderden bezoekers. Mooi zomerweer. Nieuwsgierige koeien die ook een kijkje zijn komen nemen bij de expositie locatie aan de Tielse Hoeve 3 in Sint-Michielsgestel (een boerenschuur!). Goede gesprekken.

De boerenschuur van de familie Sanders leende zich uitstekend voor het exposeren van onze kunstwerken. Anique’s meubels stonden parmantig naast traktorbanden, haar portretten pronkten op de antieke luiken van de boerderij en aan lange verweerde latten. Mijn langwerpige kunstwerken vormden samen met de zaagbok een compleet geheel van toegevoegde waarde. Op een groot stroblok lagen de nieuwste werken met als inspiratie Canada. En op een schildersezel en een omgekeerde drinkbak stonden wat grotere werken. We hadden het heel gezellig en kregen van de vele bezoekers vele complimenten over de werken en de expositieruimte.

Dus, dank voor de aandacht en het bezoek!

Wil je meer weten, of wil je een volgende keer weer eens komen kijken naar een expositie? Check dan de info op deze media:

Anique: Instagram: StudioIetsAnders

Marcel: Instagram\Facebook Marcel Rus Art | www.marcelrus.com

 

0 Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

©2020 Marcel Rus

Login met je gegevens

Je gegevens vergeten?